Clicky

24 november
Vanochtend rond 02.00 uur zijn Anne en Elisabeth aan een bijzonder avontuur begonnen.

Via bemiddeling van Henk Glijn is Zareno voor een korte periode verleased aan Eleanore Elstone, een vrouw van Canadese afkomst die lid is van het Canadese paraequestrian team.

Het Canadese team dient zich nog te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Londen 2012. Om deze kwalificatie te bewerkstelligen dienen zij een wedstrijd te rijden Arrudo dos Vinhos, Portugal.

Eleanore zal deze teamkwalificatie proberen te gaan behalen met Zareno Woensdagochtend heeft Elisabeth eerst nog de twee teampaarden van Schiphol gehaald waarna zij zijn begonnen aan hun twee daagse reis naar Portugal.

Om u op de hoogte te houden van onze belevenis hebben we een extra pagina aan onze website toegevoegd, om naar deze pagina te gaan gebruikt u de “Portugal” tab in het menu.

16 oktober
Franklin sprong vandaag een L parcours met de jonge paarden in Lisse.


Alle drie de paarden deden dit foutloos wat resulteerde in een 5de plek voor Betagravin, een 6de plek voor Cartier de Musk en een 8ste plaats voor Beemdgraaf.

Al met al was het een geslaagde en leerzame dag voor de jonge paarden.
15 oktober
Een topprestatie van Deen's Venjolie bij het nationaal springen in het Brabantse Roosendaal,  met Franklin in het zadel won ze vandaag glansrijk het 1,30m, zoals gebruikelijk liep ze weer een zeer snelle rit en kon hiermee de andere 110 deelnemende combinaties achter zich te houden.


So It Be was in hetzelfde parcours 2 maal foutloos en wist zich als 10de te plaatsen

Casmir Z sprong tenslotte het hooggebouwde 1,40m parcours heel netjes zonder het hout te raken maar had in de barrage helaas een pechbalk.

Weer een geslaagde dag en heel blij met de behaalde resultaten.
Deen's Venjolie.
So It Be.
15 & 16 oktober
Op zaterdag reed Anne van Silfhout in Benningbroek een wedstrijd Z2 dressuur.
Als eerste kwam ze in de ring met Astrix Z, na fijn los gereden te hebben begon ze aan haar eerste proef, deze verliep erg goed en leverde een eerste plaats op met 227 punten, ook de tweede proef leverde een zelfde aantal punten op en eveneens een eerste plaats.


Zareno liep ook super in de eerste proef en moest met 217 punten en een tweede plaats alleen Astrix Z als zijn meerdere erkennen, ook de tweede proef ging op een paar foutjes na volledig naar wens en werd beloont met 212 punten en een vierde plaats.


22 oktober
In de mooi aangeklede hal van stal Wenekers te Aalsmeer hebben de paarden weer heel wat ervaring opgedaan en geleerd vandaag.


Maikel reed in het B een mooi foutloos parcours met Uncroyable, met het tweede paard, Peolita, waarmee hij hetzelfde parcours reed vielen echter wel een paar balken.

Verder reed Franklin er met de hengst Cartier de Musk  een keurig en foutloos L parcours met barrage, wat resulteerde in een 4de plaats
Met Betagravin ook een foutloze ronde maar helaas wel een fout in de barrage.
26 oktober
Vandaag was het dan eindelijk zover, uit handen van Anemone Horse Trucks verkoper Stefan van Kooten werden de sleutels van de Scania vrachtauto, vergezeld van een mooie bos bloemen, aan Franklin overhandigd.


Deze 6 paards horsetruck is onder andere voorzien van een zij- en achterlader en een living met zitgedeelte, topsleeper, keuken en badkamer.

Ruiters en paarden van stal Posmus kunnen nu onspannen en comfortabel van en naar de grote en kleinere concoursen in Nederland reizen.

Aanstaande zondag zijn we in Ouderkerk a/d Amstel en van 2 t/m 5 november kunt u de truck zien staan bij Indoor Wierden.

12 november
Vanmiddag is Maikel met de merrie Uncroyable op concours geweest in de Midden-Beemster, het begon met een rondje in de B, hij reed heel netjes met een mooie foutloze barrage naar een derde plek.
Daarna voor het eerst een rondje in het L, geconcentreerd en wederom foutloos sprong  hij ook dit lastige parcours, wat hem een tweede prijs opleverde.

12 november
Anne en Pascale gaan voor het eerst met de nieuwe horse-truck op pad met stal "Johan Laseur" in Soest als bestemming, de dames hebben drie paarden mee voor de dressuur wedstrijd die hier vandaag is georganiseerd.


Als eerst rijd Pascale met Bugatti (v. Sandro Hit) in het M1, ze scoort 185 en 189 punten en een tweede prijs.

Ook Anne en Bravo komen uit in het M1 en zei behalen 185 en 181 punten en eveneens een tweede prijs.

Als laatste wordt Astrix door Anne in het Z2 gestart, Astrix is braaf, maar we zijn beter van hem gewend, 202 en 211 zijn de punten.

19 november
Vandaag was Franklin met de vrachtwagen bij de familie Beukers in Oudkarspel voor een selectie wedstrijd in de Noord-Hollandse SpringCup  - NHSC

Deens Venjollie liep met een fantastische snelle tijd naar een mooie overwinning in het Z.
So It Be raakte een balk maar sprong wel een hele goede proef.
De jonge paarden in het L sprongen wel foutloos, maar net niet binnen de tijd, toch een mooi resultaat waar we tevreden mee kunnen zijn op deze mistige november dag.

Sponsoring
Graag maken wij aan u onze eerste sponsor bekend:
De Band Uitzendbureau van Duncan Renses zal ons in de komende 5 jaar financieel ondersteunen, de Band Uitzendbureau is een gespecialiseerd uitzendbureau voor personeel of werk in transport en logistiek.
Het logo van het uitzendbureau zal prominent getoond worden op onze nieuwe vrachtwagen, ook zullen Franklin, Elisabeth en Anne aan wedstrijden deel gaan nemen met mooie schabrakken van het uitzendbureau.
Voor meer informatie over dit bedrijf kunt u kijken op www.debanduitzendbureau.nl

Wij danken Duncan Rensen en natuurlijk zijn vrouw Davika voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen nog vele jaren samen te werken.