Clicky

25 april
Een zeer geslaagde dag in Bunschoten waarop Franklin een startplaats in het M voor Outdoor-Gelderland op 31 mei wist te bemachtigen.

Met de drie paarden waarmee hij aan deze selectiewedstrijd van Outdoor-Gelderland deelnam eindigde hij op een eerste, zesde en achtste plek.

Arjen van diepen, die met zijn paard Balder ook deelnam aan deze selectiewedstrijd, feliciteren we met zijn welverdiende startplek in het L voor Outdoor-Gelderland.

13 mei
Vandaag werd er gesprongen in Hoofddorp, Maikel in het L en Franklin M, Z en ZZ.
Maikel liep een mooi foutloos parcours met Uncroyable wat hem een vijfde plek in het L opleverde.

Daarna was er voor Franklin een tweede plek in het M met Betagravin en nogmaals een tweede plek in het Z/ZZ met Casmir Z.
Zuidhoeve, die na een korte blessureperiode nu weer helemaal fit lijkt te zijn, sprong twee mooie foutloze ronde wat ons goed gevoel geeft voor de komende wedstrijden.

Volgende wedstrijd zal met Hemelvaartsdag zijn waar Maikel voor het eerst M!!!!!!! zal gaan rijden met Uncroyable.

19 mei
Vandaag naar Maassluis geweest om daar het Z en ZZ te rijden.

Het altijd mooi aangeklede concours bij Rob van de Voort was voor Zuidhoeve de eerste serieuze wedstrijd na een goed herstelde blessure, Zuidhoeve sprong tweemaal een mooi en foutloos parcours wat een erg geslaagde vijfde plaats opleverde.

De andere paarden die Franklin naar Maassluis had meegenomen hadden allen een fout.

26, 27 en 28 mei
Met pinksterdagen is Franklin voor drie dagen naar het Jan Mooy concours te Maasdijk geweest waar ook Maikel en Nicole Balla in het L hebben meegereden.

Nicole en Maikel waren erg goed in vorm dit concours, Nicole kwam met veel mooie prijzen en een tweede plek in de L finale achter Maikel met Uncroyable die eerder op het concours al een proef had gewonnen.

Franklin had een overwinning met de merrie Venjolie in het Z en enkele volgprijzen in het M en Z, al met al een gezellig en mooi concours.
Franklin met Venjolie

31 mei
Outdoor Gelderland
Na lange tijd zijn we weer op internatonaal concours geweest met So-It-Be en Zuidhoeve, beide nog maar net 8 jaar en dus nog tamelijk jong voor dit niveau.

Met een foutloos eerste parcours en met 1 fout in het tweede en derde parcours liep So-It-Be boven verwachting.
Zuidhoeve had 1 fout in het eerste parcours en 2 fouten in het tweede en derde parcours wat op 1.40m hoogte stond en dus niet slecht was voor deze jonge paarden.

Het was een mooi en leerzaam concours, met een goed gevoel gaan we 14 tot 17 juni naar Hoofddorp internatonaal 2 sterren.
Franklin met So-It-Be

9 juni
Een dagje naar Etten-Leur geweest om daar 1.30m en 1.35m te rijden.

In het 1.30m een fout in de barrage met de merrie Venjolie maar ook een dubbel foutloos parcours met de ruin So-It-Be (Tadmus x Opan) waarmee hij een vijfde plek veroverde.
Het 1.35m leverde een zevende de plek op voor Casmir Z op en een mooie rit zonder prijs voor Zuidhoeve.

Met een tevreden gevoel naar huis gereden om volgende week weer naar Hoofddorp te gaan voor het internationaal 2 sterren concours.

14 juni
Voorafgaand aan het internatonaal twee sterren concours in Hoofddorp was er vandaag een springconcours voor de basissport.

Maikel startte met Uncroyable in de mooie hoofdring om zijn parcours in het L te rijden, met een mooi foutloos basis parcours en een fout in de barrage werd Maikel toch nog zevende wat hem een mooie rozet opleverde.

15 t/m 17 juni
Dit weekeinde is Franklin met Casmir Z, Zuidhoeve en So-It-Be afgereisd naar Hoofddorp om daar deel te nemen aan het twee sterren internationaal concours wat daar jaarlijks wordt georganiseerd.

Meteen al  een mooi resultaat op vrijdag, alle drie paarden een foutloos parcours en in de volgprijzen.
Zaterdag ging het nog beter, So-It-Be weer foutloos en vijfde en in de grote rubriek Casmir Z ook weer in de prijzen, tenslotte als klap op de vuurpijl een overwinning in het knock-out springen met de merrie Venjolie.
Zondag, de laatste dag van het concours, nog een mooie derde plek voor So-It-Be in de 1,35m finale.

Na dit zeer geslaagde concours wordt deze geroutineerd paarden een paar weken rust gegund en met Geesteren en de Vion Cup in gedachte gaat Franklin zich de komende weken voledig concentreren op de training van een aantal talentvolle jonge springpaarden.

2 juli
Vandaag is onze 3 jarige merrie Eumosa (Vittorio x Cavelier x Indoctro) ster geworden op de Stamboekkeuring in de Middenbeemster, Eumosa komt uit de moeder van de goedgekeurde hengst Cosun.
Finale  knock-out
Video Venjolie