Clicky

Dag 11, 4 december
                                       
De laatste competitie dag was wederom fantastisch!
Vandaag reden de deelnemers een kür op muziek, Ashley was voor het Canadese team de eerste starter in grade 1b en scoorde gigantisch met een percentage van ruim 76 %!! Hiermee won ze met 5,5 procent voorsprong op de nummer twee.
Lauren reed ook een geweldige kür, maar met een klein beetje spanning. Ze scoorde ook ruim 76% en dit was wederom genoeg voor de overwinning in haar klasse, grade 2.
Eleanore reed met Zareno als laatste, ze reden een prachtige kür, maar helaas met een paar kleine foutjes, desondanks scoorde ze toch met ruim 72% als beste in grade 4 en dus wederom een eerste plaats!

Alles samengevat kunnen we stellen dat het Canadese team
ruimschoots het beste team van dit weekend was en met al deze
hoge scores gaan ze dan ook zeer tevreden en voldaan morgen
huiswaarts.
Voor ons was het natuurlijk verschrikkelijk leuk om dit op deze
manier mee te mogen maken en we zijn verschrikkelijk trots op
onze Luup! hij heeft het zeer goed gedaan, ondanks dat hij voor het eerst in zijn leven zo een lange reis heeft gemaakt en zo lang van huis is geweest. Drie keer gewonnen, dat kan niet beter!!

Wij gaan vanavond voor de laatste keer in ons favoriete restaurant eten in Arruda dos Vinhos. en dan begint morgen ochtend om 5 uur onze terug reis. Van deze spannende onderneming stellen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte, ook over het feit of er een vervolg komt op dit avontuur....

                                                                                             Tot snel weer, groeten Anne en Elisabeth.