Clicky

Dag 10, 3 december
                                                     Bon dia Holland!

De wedstrijd is begonnen en hoe! Op vrijdag de eerste wedstrijd dag werd begonnen met het rijden van de landen proef. Als eerste was de beurt aan Ashley die uitkwam in grade 1B. Ze reed een sterke proef en scoorde 70.0% wat resulteerde in een tweede plaats. Daarna Kwam Lauren aan start in grade 2. Ook zij haalde een goede scoore van 71.95% en dit was goed voor een eerste plaats! Eleanore en Zareno kwamen uit in de hoogste klasse, grade 4. Onze luup liet zich van een goede kant zien en scoorde 70.34% en eveneens een eerste plaats!

Voor vandaag waren de verwachtingen dan ook weer hoog gespannen. Ashley reed fantastisch en scoorde maar liefst ruim 72%. Dit keer won ze ruimschoots. Lauren reed goed, maar haar paard was iets meer gespannen als gister. Ze behaalde ruim 70% en ook dit was goed voor een eerste plaats. Als laatste was het de beurt aan Eleanore en Zareno en ze deden het fantastisch! Bij de meeste jury leden reden ze rond de 72% alleen een jury lid gaf slechts 66% wat de eind score naar beneden haalde naar Ruim 70%. Wel was dit terecht goed voor de eerste plaats. Door de goede prestaties van gisteren en vandaag werd Canada uitgeroepen tot winnaar van de landenwedstrijd. Hierdoor stijgen ze op de wereld ranglijst van plek 14 naar plek 5! Langzaam komt Londen in zicht....
Na afloop hebben we geproost op de overwinning en eveneens een taart aan gesneden om de verjaardag van Anne te vieren. Vanavond zullen de feestelijk heden worden voortgezet met een dinner en een feestje! Morgen nog de kr op muziek, we houden jullie op de hoogte!
At a Vista.