Clicky

Dag 3, 26 november

Donderdag ochtend om een uur zijn we eindelijk begonnen aan ons Portugal avontuur, na vertraging van de canadese paarden.

De eerste dag verliep zeer voorspoedig, op de vertraging bij parijs na. Echt waar, een Fransman aan het stuur is bloed aan de muur! Wat rijden die als gekken! Uiteindelijk naderden we rond 20:00 uur biarritz, vlak voor de Spaanse grens voor onze overnachting. Helaas hield de tomtom geen rekening met een berg die de weg in tweeŽn splitste, en je raadt het, wij moesten aan de andere kant zijn. dit duurde even voor we het door hadden. Ongelooflijk maar waar, een Fransman heeft ons in zijn auto begeleid naar de juiste bestemming.

Uitgeput zijn we inslaap gevallen in onze mooie vrachtauto en de volgende ochtend weer om zes uur vertrokken richting Portugal. Helaas had de mist ons achtervolgd, want we zagen geen hand voor ogen en dat is best lastigin de bergen.

Spanje verliep vlekkenloos. Na de portugese grens begon het steeds bergachtiger te worden, prachtig om te zien, wel lastig om te rijden. Ook in Arrudo dos Vinhos had de tom tom problemen. Dit was niet verwonderlijk, want het fantastisch mooie complex ligt boven op een berg!! Met enige klamme handjes zijn we vrijdag avond boven gekomen. Wij en de paarden genieten van het prachtige weer en de mooie stallen en maken het goed. Bovendien hebben we het erg gezellig met het Canadese paraequestrian team.
We houden jullie op de hoogte van onze belevenissen, groeten Elisabeth en Anne.